Sommer Panzió – Rólunk

Sommer Panzió Balatonföldvár

Sommerpension Balatonföldvár

Panziónk a Balaton Déli-partján, Balatonföldváron Magyarország kedvelt üdülőhelyén, a város központjához közel fekszik. Ezáltal természetesen a családoknak valamint az éjszakai élet kedvelőinek is ideális.
A Sommer Panzió 1999.-ben épült. 12 db teljesen felszerelt vendégszobával, egy nyugodt és kellemes környezetben. A gyerekeknek nagy játszóteret és medencét alakítottunk ki, megfelelő hellyel és lehetőségekkel, hogy senki se unatkozzon. A Balaton part kellemes 10 perces sétával elérhető tőlünk.

A Sommer Panziót Balatonföldváron 2012. óta a Herencsár család üzemelteti. Célunk, hogy vendégeink minden körülménnyel elégedettek legyenek és a következő években ismét vendégünkként köszönthessük őket.
Ha kérdése van ( legyen Ön vendégünk, vagy honlapunk látogatója ) fordulhat hozzánk közvetlenül, vagy a kitöltött adatlapon keresztül. Megkeresésére igyekszünk rövid időn belül válaszolni. Kérem, ne felejtse el email címét megadni, hogy elérhessük Önt. De természetesen kötelezettség nélkül kérhet tőlünk árajánlatot is. Erre 3 napon belül megküldjük árajánlatunkat Önnek.
Örülni fogunk, ha hamarosan vendégünkként üdvözölhetjük Önt Balatonföldváron a Sommer Panzióban.

3D Panorámafotók a panzióról és környékéről.

A Sommer Panzió májustól szeptemberig tart nyitva.